Storfe på beite klar etter å fått bolus

Boluser – Optimaliser dyrehelsen for storfe og sau

Nå som vårsolen varmer og naturen igjen viser seg fra sin frodige side, er det mange bønder som forbereder seg på beitesesongen. I tillegg til at dine storfe nyter friskt gress og åpent landskap, er det en super tid for å sikre viktige næringsstoffer for å bli sunne, produktive og robuste. Det kan oppstå utfordringer i beitesesongen, men med våre boluser er dyrene dine godt forberedt.

Hvorfor Alltech’s boluser?

Våre boluser har en komplett sammensetning av mineraler, vitaminer og sporstoffer som er viktige for dyrenes helse. Med avansert teknologi sørger bolusene for en gradvis frigjøring av næringsstoffer. Det betyr at dine dyr får tilført viktige næringsstoffer hver eneste dag!

Allround Bolus: En alt-i-ett løsning

Vår Allround Bolus er ideelt formulert for å støtte immunsystemet, fruktbarheten og tilveksten, ikke bare hos storfe, men også hos sauer. Denne omfattende næringsløsningen dekker det daglige behovet for jod, kobber, sink, kobolt, mangan og selen. Disse næringsstoffene spiller en viktig rolle i å opprettholde dyrenes helse og god produktivitet. For sauer spesielt, hvor ernæringsbehov kan variere, sikrer Allround Bolus sau at behovene blir møtt effektivt – og uten stress for dyrene.

Sau på beite etter å ha fått bolus

Sinku Bolus: Støtte gjennom kritiske faser

For melkekyr i tørrperioden og de første ukene av laktasjonen, tilbyr vi Sinku Bolus. Denne spesialformulerte bolusen inneholder en blanding av mikromineraler og vitaminer som er tilpasset for å møte de spesifikke behovene til melkekyr i disse avgjørende fasene. Ved å bruke Sinku Bolus kan du forebygge kalvingsproblemer og andre utfordringer.

Styrk dyrehelsen med Selen Bolus

Mangel på selen kan resultere i ulike typer produksjonssvikt. Problemene kan variere mellom besetninger. Tilbakeholdt etterbyrd, svakfødte kalver, fruktbarhetsproblemer, jurbetennelse, nedsatt immunforsvar og nedsatt allmenntilstand er vanlige symptomer. Vår Selen Bolus er designet for å møte dette. Med høyt biotilgjengelig organisk selen og vitamin E, styrker bolusen både immunforsvar og generell helse. For områder med lavt selen innhold i fôret, er vår Selen Bolus uunnværlig.

Forebygg melkefeber med kalsium bolus

Mellkefeber er en vanlig bekymring ved kalving. Vår kalsium bolus med høye nivåer av kalsium, magnesium og fosfor sikrer en lett absorpsjon, og bidrar til å forebygge denne tilstanden. Inkluderingen av probiotika fremmer også en sunn tarmhelse og optimaliserer næringsopptaket.

Tiden er inne for å ruste opp dine dyr

Når du nå står foran beitesesongen, er det et perfekt tidspunkt å investere i dine dyrs helse og produktivitet. Alltechs boluser gir en enkel og effektiv løsning for å sikre at dyrene får dekket mineralbehovet gjennom sommeren. Vær proaktiv og gi dine dyr den støtten de trenger – fordi sunne dyr betyr en sunnere bunnlinje for din virksomhet.